Gastenboek

Laat nu een berichtje achter in ons gastenboek!
Heb je een vraag? Neem dan direct contact met ons op.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
55 berichten.
Frans Janssen uit Enschede schreef op 6 februari 2018:
Zaterdag 3 februari naar jullie voorstelling geweest. Volle zaal en terecht. Geweldige voorstelling!!! Jullie horen volgend jaar in de grote schouwburg. Bedankt!!!!
han hermanns uit Megchelen schreef op 22 januari 2018:
We zijn vrijdag naar de D.R.U. Cultuur Fabriek geweest naar jullie optreden. In één woord gezegd: geweldig! We hebben er echt van genoten. Volgende keer zijn we er zeker weer bij.
Henry uit Boekelo schreef op 22 december 2017:
Onlangs bij de nieuwe voorstelling 'Volk' geweest. Mooi om te zien dat een voorstelling in onze Twentse streektaal geen stoffig karakter hoeft te hebben. Integendeel. De hedendaagse onderwerpen, scherpe grappen, flitsende sketches en mooi acteer en zang-werk maakt dit echt een aanrader.
Raymon uit Boekelo schreef op 19 december 2017:
Genoten van jullie revue 'Volk!' in Stadstheater De Bond in Oldenzaal. Leuke verhaallijn met een gezonde dosis humor en met fraai gezongen liederen. Echt een aanrader voor elke leeftijdscategorie die het Twents dialect een beetje kan volgen. Het publiek deze avond was dan wel voornamelijk 40+, men broers (26 en 30) en ik (28) zullen deze revue blijven aanbevelen onder onze leeftijdsgenoten. Veel succes verder en tot het volgende seizoen!?
herman uit hardenberg schreef op 10 december 2017:
Geweldig mooie voorstelling van jullie gezien vanavond in Hardenberg. Wij vonden het super.
Stichting Aold Daol'n uit Dalen schreef op 2 november 2017:
In één woord geweldig ! Een mooier optreden door deze enthousiaste groep hadden we ons niet kunnen wensen. Humoristisch, actueel, goed op elkaar ingespeeld, prachtige attributen...super. Als organisatie is er niets mooier dan de complimenten van het publiek en die kregen ze !! Gewoon Aans, we volgen jullie en over een paar jaar zijn jullie weer van harte welkom in Dalen. Bedankt !
Wout Hartman uit Dalen schreef op 29 oktober 2017:
Super genoten bij Cornelis
Agnes de Wit uit Hengevelde schreef op 21 oktober 2017:
Wij hebben genoten van de voorstelling, ook dit keer was het weer helemaal in orde.geweldig.
Gerard Raben uit Angerlo schreef op 16 oktober 2017:
Afgelopen zaterdag in een volle zaal van "de Meent"in Angerlo jullie try out voor de nieuwe voorstelling "Volk " meegemaakt. Geweldig, met eigentijdse gebeurtenissen, vol humor en met mooie toepasselijke liedjes en teksten. Aan de reacties vanuit de zaal te horen, heeft iedereen er ook nu weer van genoten. Jullie allemaal veel succes met alle voorstellingen komend seizoen. I 'j könt wel 's dingen vergeaten, moar 'n veurstelling van "Gewoonaans" blif ow bi 'j.
Hanny Hpg uit Emmen schreef op 7 oktober 2017:
Vanavond 8 okt naar 1e try out geweest een leuke. Voorstelling aanrader om te bezoeken VEEL SUCCES .
Anna geerdink uit almelo schreef op 3 oktober 2017:
Bij deze wens ik jullie veel succes met de toeloop naar de tryout van Volk. Ben er van overtuigd dat het net als de vorige voorstelling een succes zal worden. Ik zie met vertrouwen uit naar jullie première!
Anna geerdink uit almelo schreef op 12 mei 2017:
WENS JULIE VEEL SUCCES MET volk
Henk . Klein Horsman uit Diepenheim schreef op 12 februari 2017:
Wat een schitterende voorstelling , ga zo door ?????
Dinie Ubbink-Huibregtse uit Doetinchem schreef op 29 januari 2017:
Wij waren j.l. vrijdag met 3 personen bij de voorstelling in Doetinchem, wat een heerlijke avond! Wat hebben we gelachen. Hopen dat jullie in de toekomst vaker in Doetinchem komen spelen.
Familie Dijk uit Ommen schreef op 22 januari 2017:
Wij waren vanavond met 8 personen in Ommen en hebben een geweldig mooie avond gehad.Nog veel succes verder en komen zeker een volgende keer terug.??????
jan en joke lammertink uit Delden schreef op 18 januari 2017:
Wij hebben met volle teugen genoten van jullie voorstelling en de schetsen zijn allemaal heel herkenbaar dus hopelijk nog veel meer van alles.
Vrouwen van Nu uit Almelo schreef op 18 januari 2017:
WIJ WENSEN DE SPELERS VAN GEWOONAANS SUCCES BIJ ALLE OPTREDENS IN 2017! MENSEN DIE NOG NIET GEWEEST Zijn... HET IS ECHT EEN AANRADER EEN VOORSTELLING BIJ TE WONEN VERRASSEND EN ONTSPANNEND
Wilco en Gea Aalpol uit Holten schreef op 14 januari 2017:
Een gezellige avond in het ZinIn theater Met mooie sketches en prima zang. Wij komen zeker nog een keertje kijken.
Marlien Moltman. uit Kloosterhaar schreef op 3 december 2016:
Wat heb ik vanavond (in het theater hotel Almelo) genoten van jullie prachtig spel! Dat hebt jullie mooi doane! Top (y)
Annie Geerdink schreef op 27 november 2016:
We hebben ontzettend genoten van jullie voorstelling met een heel verrassend einde In de toekomst graag weer nieuwe voorstellingen mvg annie
Anouk schreef op 27 november 2016:
Gisteren naar jullie voorstelling in het Rabotheater in Hengelo geweest. Na een aantal jaren naar Boer'n Leu geweest te zijn, nieuwsgierig geworden naar dit nieuwe Twentse gezelschap. Toen de gordijnen openging was er meteen een herinnering aan Boern'leu in het decor, het doek met de foto van de boerderij. We hebben van jullie voorstelling genoten! Goed verhaal met leuke sketches (leuke humor) en mooie liedjes. Complimenten aan alle spelers!! Dank voor een leuke avond.
Jan schreef op 21 november 2016:
Afgelopen zaterdag 19 november de voorstelling in de Veluvine te Nunspeet gezien. Kan het iedereen aanraden! Inderdaad "Ne Mooi'n oamd!"
Vrouwen van Nu almelo schreef op 7 november 2016:
Wij gaan op zaterdag 3 december met 38 dames naar theater hotel almelo naar jullie kijken we zijn zeer benieuwd en hopen dat veel dames van andere afdelingen ons idee volgen en gezellig naar een van de uitvoeringen gaan
m.j.Oltwater schreef op 31 oktober 2016:
Was vrijdagavond in Hardenberg het was de moeite waard geweldige reacties vanuit de zaal vooral doorgaan.
wim schreef op 7 oktober 2016:
Vanavond in de Dru cultuurfabriek jullie show gezien, dit was geweldig alleen had er iets meer publiek mogen zijn. We hebben heel erg genoten en is zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de leuke avond en succes!
Jorien Geerdink schreef op 3 oktober 2016:
Afgelopen vrijdag heb ik samen met mijn moeder en zus genoten van jullie voorstelling. Bedankt voor de leuke avond! Ik kan iedereen aanraden om kaarten te kopen.
Joke schreef op 2 oktober 2016:
Wij hebben genoten van jullie optreden in De Kappen afgelopen najaar. Reden voor ons om onze schoonzus Gea die 50 wordt 2 kaarten aan te bieden voor Gewoon Aans in Nijverdal op 13 januari a.s.
Ingrid Juninck schreef op 10 april 2016:
Super was het, geweldig bedankt. We hebben zeer genoten van de voorstelling! Goed gedaan allemaal.
Wilma paf schreef op 9 april 2016:
Wat geweldig gisteravond!! Leuke humor, voor alle spelers een dikke pluim!!! En voor vanavond, heel veel succes!!!
Anita Broekhuis schreef op 8 april 2016:
Hallo spelers, We hebben vanavond in De Kappen genoten van jullie optreden. ? Louise, wat goed dat je het inititief hebt genomen om een nieuwe revue op de planken te zetten. Zeer geslaagd.
Ingrid Juninck schreef op 16 maart 2016:
Super, bedankt voor de extra voorstelling! Tot 9 april!! groetjes Ingrid
A.J.Koeleman schreef op 27 februari 2016:
26 febr naar de Reggehof geweest, wat een geweldige avond gehad. Fenna en Harry dat is wel bekend maar de nieuwelingen waren steengoed met Josje met zang en vooral Leida in de dubbelrol van dat oole wief. Herman en Willem niet te nagesproken ook lof. A.K
Ingrid Juninck schreef op 14 februari 2016:
Hallo lieve mensen, Nou het is al een groot succes. Helaas is de Kappen in Haaksbergen al uitverkocht. Is er nog een datum bekend? groetjes en Toi toi toi Ingrid
Ingrid Juninck schreef op 14 februari 2016:
Hallo lieve mensen, Nou het is al een groot succes. Helaas is de Kappen in Haaksbergen al uitverkocht. Is er nog een datum bekend? groetjes en Toi toi toi Ingrid
Raymon schreef op 13 februari 2016:
Geweldige première! Leuke avond gehad. Veel succes met de volgende voorstellingen 🙂
Angelique schreef op 13 februari 2016:
Een super avond gehad. Wat zijn jullie goed! Heel veel succes met de rest van de voorstellingen.
Mike schreef op 12 februari 2016:
Super leuke show! Goed gedaan!
Hermien schreef op 12 februari 2016:
Wat ziet het er allemaal goed uit! Alles klopt. Mooie mensen, goed decor, leuke liedjes en een frisse complete site! Wij gaan vanavond genieten. Toi toi allemaal.
anna schreef op 11 februari 2016:
Hallo spelers, ik wens jullie voor morgenavond veel succes toe. Groetjes Anna
Ine van breda schreef op 5 februari 2016:
Hallo kanjers Wat m supergoed nieuws lees en hoor en zie ik overal Zelfs al op t v??chapeAu Louise voor de moed en lef en super van Gerrit Jij zult wel voior de promotie zorgen Ik kom graag kijken Lieve groeten Ine en Suardus ??
Thomas Wilke schreef op 23 januari 2016:
Donders , jullie zijn al BN'ers zonder dat je het zelf weet! Staan pagina groot in de krant , komen voor op radio Markelo ! Hartstikke Goed gedaan ! En ik heb zelf al ervaren hoe leuk de show is ! Toppers zijn jullie. Veel plezier en succes met jullie nog komende voorstellingen
Theo en Els Albers. schreef op 10 januari 2016:
Wij waren gisteravond in Dorpshuis de Meent in Angerlo. Wat een mooie avond hebben wij gehad. Jullie optreden was geweldig.. De zang het spel en het prachtige dialect verdient grote klasse. Veel succes verder voor jullie allemaal. Groet vanuit Angerlo. Tot ziens in Ulft.
anna geerdink schreef op 9 januari 2016:
ik weans oeleu vanoamd in Angerslo alle succes van de weald too et koomp wal terechte ieleu bint kanjers met mekare zet m op en vôlle wille met meka k zit neet in de zale mar deank wal an oeleu nemt een drôpke dan kôi nog better zing,n as dai al doot Anna
anna geerdink schreef op 27 december 2015:
spôllers van gewoonaans k was in Roswinkel bie de Try-out en heb met bewondering luusterd wat ieleu brach-n en noar de reaktie-s van de leu um mie too niks dan lof ,dat hef veur oeleu grote gevolg-n mar dat mag de pet neet druk-n volgende stuk zit misschien al wal weer in de penne bie Louise en ok bie oeleu as spôllers et is onmeunig mooi dat de streektaal op disse manere op de kaarte wodt zet met nen lach en nen troan spel en zang zo verdan In Goor bin ik der zeaker weer bie rekn der mar op dai et stuuk doarnoa nog heel wat keer mot spôll-n Ieleu bunt Kanjers stuk veur stuk grootnisse van Anna
Willemien ter Haar schreef op 23 december 2015:
wauw! wat ziet de site er mooi, strak en gelikt uit! Heb Louise maandag gesproken! Haar enthousiasme maakt me vreselijk nieuwsgierig! We komen het heel graag bekijken in de Reggehof!! graag tot dan, veel succes! TOITOI!
A.J.KOELEMAN schreef op 20 december 2015:
KLASSE!!!! ZET ER DE TANDEN MAAR EENS IN,DAN KOMT HET MET MEKARE WEL VEURMEKARE
Riëtte schreef op 18 december 2015:
Veel succes!
Hermieke schreef op 18 december 2015:
Ik wens jullie allen veel succes, vanavond met de try-out en voor de toekomst!
Frans de Wit schreef op 17 december 2015:
Allen,heel veel succes morgen Wij zijn benieuwd. Agnes en Frans
Frits. schreef op 17 december 2015:
LOUISE, na een periode van voorbereiding wikken en wegen (as 't me good genog is.) gaat het gebeuren GEWELDIG. Ik wens jou samen met Gerrit Rinus Frank Marjon Melanie Bert en Bert, veel succes.
Monique Mulders schreef op 17 december 2015:
'T begin is d'r, noe komt d'r ge'n eind meer an!!!!! Vul plezier!
Jacintha Aarnink schreef op 15 december 2015:
Wat een geweldig initiatief, heel veel succes!
Jos Raamsteeboers schreef op 14 december 2015:
Geweldig initiatief, Louise ik ben trots op je! Heel veel succes allemaal! Groetjes van Jos, een trouwe fan.
erna schreef op 14 december 2015:
Heel veel succes !!!!!!!!!
Aniek schreef op 14 december 2015:
Ja toppers!! Wat een mooie site! Heel veel succes aanstaande vrijdag met de try out en dan op naar de première!!!