Fantastisch Première weekend in de Reggehof te Goor.

In het weekend van 20 en 21 oktober was het dan zo ver. In de grote zaal van de Reggehof stond op vrijdagavond onze première gepland.  De voorstelling “Volk” kon beginnen!

De rode loper lag klaar, fakkels branden bij de ingang en het personeel van de Reggehof ontving ons op warme wijze. Wij konden vrijdagmiddag de laatste puntjes op de spreekwoordelijke “i” zetten om ‘s avonds het publiek een mooie show te laten zien. Daarna in de schmink en kon het aftellen beginnen.

De volle zaal wachtte in spanning af en om iets over acht waren de eerste klanken van ons openingslied te horen! Het publiek genoot van de voorstelling zo te horen aan de aangename reacties.

Na afloop speelde de band Remix in de foyer en daar was het ook een gezellige boel. Gelukkig waren er nog veel enthousiaste bezoekers gebleven om een borrel met ons te drinken.

Zaterdag hebben we de voorstelling nog een keer gespeeld in de Reggehof. Ook dit was voor ons een zeer geslaagde avond! Wij willen alle bezoekers bedanken voor de komst en uiteraard ook alle vrijwilligers. Het was een geweldig weekend voor ons!

BEDANKT LEU!!