Gastenboek

Laat nu een berichtje achter in ons gastenboek!
Heb je een vraag? Neem dan direct contact met ons op.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
62 berichten.
Hilly Douma uit Nieuwleusen schreef op 27 maart 2020:
Bliede da'k jullie optreden niet e mist heb. Was met mien breurs en zussen en de kolde kaante in Omn. Geweldig mooi. aj niks meer te etn ebt kuj schoenzeuln koomn kouwn want die vukoopt now ok niet. Holt moed
Frans en Ciel ten thije uit Hoeve schreef op 7 maart 2020:
Genoten van jullie voorstelling gisterenavond in de Kappen Haaksbergen. Geweldig gespeeld en mooi gezongen!!! Komen zeker weer kijken. Ga zo door ...veel succes !!!
anna Geerdink_Oltwater uit Almelo schreef op 2 december 2019:
zaterdag volle zaal bij première , Nadat de voorhang openging stilte in de zaal bij aanblik van toneel en spelers,kippenvel ontroering ,, De verschillende scenes doorspekt met humor nostalgisch en eigentijds werden met niet te stuiten enthousiasme door de spelers voor het voetlicht gebracht, Zes bedreven spelers die de hele zaal in hun grip hadden dit is professioneel dít mag u niet missen .een avond ontspanning met een lach en een traan GEWOON AANS SUPER GEDAAN
Gerard Raben uit Angerlo schreef op 24 november 2019:
Gisterenmiddag in een zeer goed gevulde zaal van “de Meent” in Angerlo jullie laatste try out voor de première meegemaakt en beleefd. We hebben weer genoten van jullie voorstelling #Kiek Oet. Geweldig gespeeld met mooie zang. Actuele onderwerpen die er vandaag de dag om ons heen gebeuren werden naar voren gebracht en vol humor gespeeld. Het geluid, dat dit keer zelfs digitaal vanuit alle plekken vanuit de zaal kon worden aangestuurd, was perfect. Aanrader voor eenieder: Beslist goan kieken en luustren.
Anna uit Almelo schreef op 7 juli 2019:
Wens jullie veel succes met de voorbereiding van "KIEK OET" kom zeker kijken en luisteren naar jullie verfrissend spel doorspekt met humor e n mooie zang en niet te vergeten de streektaal die hoog in het vaandel staat, jullie zijn toppers
Laura Markvoort uit Nijverdal schreef op 13 januari 2019:
Wat een ontzettend mooie voorstelling ! Ik heb genoten. Voor iedereen een aanrader.
Jorieke schreef op 9 januari 2019:
Mijn 82 jarige moeder kreeg v haar dochters een dames uitje aangeboden: samen naar Gewoon Aans. 'n Tukker zol zeggn "Wie hebt oons nig verveeld". Kortom, we hadden groot schik met mekaar. Bedankt voor t mooie Twents (dat klinkt naar thuis), de leuke liedjes, mooi vertolkt ook en de zo herkenbare typetjes. We zien nu al uit naar jullie volgende voorstelling! En al zijn jullie ongetwijfeld klaar voor 't grote toneel, wíj́ vonden juist de kleinschaligheid en grote gastvrijheid van De Kappen in Haaksbergen meerwaarde hebben. We zaten met onze neus vooraan! Bedankt allemaal voor de heerlijke avond!
Frans Janssen uit Enschede schreef op 6 februari 2018:
Zaterdag 3 februari naar jullie voorstelling geweest. Volle zaal en terecht. Geweldige voorstelling!!! Jullie horen volgend jaar in de grote schouwburg. Bedankt!!!!
han hermanns uit Megchelen schreef op 22 januari 2018:
We zijn vrijdag naar de D.R.U. Cultuur Fabriek geweest naar jullie optreden. In één woord gezegd: geweldig! We hebben er echt van genoten. Volgende keer zijn we er zeker weer bij.
Henry uit Boekelo schreef op 22 december 2017:
Onlangs bij de nieuwe voorstelling 'Volk' geweest. Mooi om te zien dat een voorstelling in onze Twentse streektaal geen stoffig karakter hoeft te hebben. Integendeel. De hedendaagse onderwerpen, scherpe grappen, flitsende sketches en mooi acteer en zang-werk maakt dit echt een aanrader.
Raymon uit Boekelo schreef op 19 december 2017:
Genoten van jullie revue 'Volk!' in Stadstheater De Bond in Oldenzaal. Leuke verhaallijn met een gezonde dosis humor en met fraai gezongen liederen. Echt een aanrader voor elke leeftijdscategorie die het Twents dialect een beetje kan volgen. Het publiek deze avond was dan wel voornamelijk 40+, men broers (26 en 30) en ik (28) zullen deze revue blijven aanbevelen onder onze leeftijdsgenoten. Veel succes verder en tot het volgende seizoen!?
herman uit hardenberg schreef op 10 december 2017:
Geweldig mooie voorstelling van jullie gezien vanavond in Hardenberg. Wij vonden het super.
Stichting Aold Daol'n uit Dalen schreef op 2 november 2017:
In één woord geweldig ! Een mooier optreden door deze enthousiaste groep hadden we ons niet kunnen wensen. Humoristisch, actueel, goed op elkaar ingespeeld, prachtige attributen...super. Als organisatie is er niets mooier dan de complimenten van het publiek en die kregen ze !! Gewoon Aans, we volgen jullie en over een paar jaar zijn jullie weer van harte welkom in Dalen. Bedankt !
Wout Hartman uit Dalen schreef op 29 oktober 2017:
Super genoten bij Cornelis
Agnes de Wit uit Hengevelde schreef op 21 oktober 2017:
Wij hebben genoten van de voorstelling, ook dit keer was het weer helemaal in orde.geweldig.
Gerard Raben uit Angerlo schreef op 16 oktober 2017:
Afgelopen zaterdag in een volle zaal van "de Meent"in Angerlo jullie try out voor de nieuwe voorstelling "Volk " meegemaakt. Geweldig, met eigentijdse gebeurtenissen, vol humor en met mooie toepasselijke liedjes en teksten. Aan de reacties vanuit de zaal te horen, heeft iedereen er ook nu weer van genoten. Jullie allemaal veel succes met alle voorstellingen komend seizoen. I 'j könt wel 's dingen vergeaten, moar 'n veurstelling van "Gewoonaans" blif ow bi 'j.
Hanny Hpg uit Emmen schreef op 7 oktober 2017:
Vanavond 8 okt naar 1e try out geweest een leuke. Voorstelling aanrader om te bezoeken VEEL SUCCES .
Anna geerdink uit almelo schreef op 3 oktober 2017:
Bij deze wens ik jullie veel succes met de toeloop naar de tryout van Volk. Ben er van overtuigd dat het net als de vorige voorstelling een succes zal worden. Ik zie met vertrouwen uit naar jullie première!
Anna geerdink uit almelo schreef op 12 mei 2017:
WENS JULIE VEEL SUCCES MET volk
Henk . Klein Horsman uit Diepenheim schreef op 12 februari 2017:
Wat een schitterende voorstelling , ga zo door ?????
Dinie Ubbink-Huibregtse uit Doetinchem schreef op 29 januari 2017:
Wij waren j.l. vrijdag met 3 personen bij de voorstelling in Doetinchem, wat een heerlijke avond! Wat hebben we gelachen. Hopen dat jullie in de toekomst vaker in Doetinchem komen spelen.
Familie Dijk uit Ommen schreef op 22 januari 2017:
Wij waren vanavond met 8 personen in Ommen en hebben een geweldig mooie avond gehad.Nog veel succes verder en komen zeker een volgende keer terug.??????
jan en joke lammertink uit Delden schreef op 18 januari 2017:
Wij hebben met volle teugen genoten van jullie voorstelling en de schetsen zijn allemaal heel herkenbaar dus hopelijk nog veel meer van alles.
Vrouwen van Nu uit Almelo schreef op 18 januari 2017:
WIJ WENSEN DE SPELERS VAN GEWOONAANS SUCCES BIJ ALLE OPTREDENS IN 2017! MENSEN DIE NOG NIET GEWEEST Zijn... HET IS ECHT EEN AANRADER EEN VOORSTELLING BIJ TE WONEN VERRASSEND EN ONTSPANNEND
Wilco en Gea Aalpol uit Holten schreef op 14 januari 2017:
Een gezellige avond in het ZinIn theater Met mooie sketches en prima zang. Wij komen zeker nog een keertje kijken.
Marlien Moltman. uit Kloosterhaar schreef op 3 december 2016:
Wat heb ik vanavond (in het theater hotel Almelo) genoten van jullie prachtig spel! Dat hebt jullie mooi doane! Top (y)
Annie Geerdink schreef op 27 november 2016:
We hebben ontzettend genoten van jullie voorstelling met een heel verrassend einde In de toekomst graag weer nieuwe voorstellingen mvg annie
Anouk schreef op 27 november 2016:
Gisteren naar jullie voorstelling in het Rabotheater in Hengelo geweest. Na een aantal jaren naar Boer'n Leu geweest te zijn, nieuwsgierig geworden naar dit nieuwe Twentse gezelschap. Toen de gordijnen openging was er meteen een herinnering aan Boern'leu in het decor, het doek met de foto van de boerderij. We hebben van jullie voorstelling genoten! Goed verhaal met leuke sketches (leuke humor) en mooie liedjes. Complimenten aan alle spelers!! Dank voor een leuke avond.
Jan schreef op 21 november 2016:
Afgelopen zaterdag 19 november de voorstelling in de Veluvine te Nunspeet gezien. Kan het iedereen aanraden! Inderdaad "Ne Mooi'n oamd!"
Vrouwen van Nu almelo schreef op 7 november 2016:
Wij gaan op zaterdag 3 december met 38 dames naar theater hotel almelo naar jullie kijken we zijn zeer benieuwd en hopen dat veel dames van andere afdelingen ons idee volgen en gezellig naar een van de uitvoeringen gaan