Afscheid Louise

Met ongeloof en verslagenheid hebben wij op 21 april j.l. afscheid moeten nemen van onze Louise.

‘Het leem’n is nig rechtvaardig, ’t geet zien eig’n gang. Veur de één heel kort, veur de ander lang. Ai’t eem’n nig mer zeet zit’n, dan tuit ie oene lippen. En fluit ie, want doar wor ie vrolijk van.’ – Fenna

Lieve Louise, rust zacht. We gaan je ontzettend missen.

Nieuwe voorstellingen KIEKOET

Komend winterseizoen gaan we nog een paar keer op tournee met onze voorstelling ‘KIEKOET’! In Ommen, Hengelo en Lochem brengen we deze voorstelling nogmaals naar het theater.

En… Zoals jullie weten is de titel voor de nieuwe revue al bekend. Vanwege coronamaatregelen is de voorbereiding voor deze show eerder dit jaar vertraagd. Vanaf de jaarwisseling richten we ons op het nieuwe seizoen 2023-2024 met de revue ‘ANPASSEN’.

Première nieuwe voorstelling in 2023

We hebben al een titel… maar de première verplaatsen we vanwege het bijzondere seizoen 2022 naar het najaar van 2023. In het komende theaterseizoen toeren we met ‘Kiek oet’ nogmaals langs de theaters. We vinden het leuk om u dan te zien!

Twee keer in Goor

Na een mooie avond in Oldenzaal, mochten we al snel weer het podium op in Goor. Drie voorstellingen binnen veertien dagen: dat was na twee jaar corona een cadeautje. En veel bezoekers hadden ons gemist, zo bleek wel uit de reacties na afloop. Die waren namelijk bijzonder goed! Nog één keer spelen we Kiekoet, in Hengelo op 30 april. Wil je ons nog één keer in deze voorstelling zien spelen? Er zijn nog kaarten, dus reserveer snel!

Soort van première in Oldenzaal

Op 18 maart was het weer zover en stonden we ein-de-lijk weer in het theater. In Oldenzaal, in theater De Bond, mochten we de bezoekers trakteren op onze eerste voorstelling na de corona-maatregelen. Wat was het fijn om elkaar weer te zien!

Het voelde als een première, terwijl we natuurlijk aan de laatste voorstellingen van Kiekoet! bezig zijn. We schrijven inmiddels al aan de nieuwe voorstelling… Weet jij de titel al?

NIEUWE REVUE: ‘Aanpassen’

Wat een bijzonder theaterseizoen hebben we gehad. En dat is niet zo verlopen zoals we graag hadden gewild – we hadden u natuurlijk graag vaker in het theater willen zien!

Gelukkig komt er een nieuwe kans. We zijn gestart met de voorbereidingen van een nieuwe revue! De titel is al bekend: ‘Aanpassen’. Blijf deze website en onze Facebook-pagina volgen voor meer informatie over de nieuwe voorstelling.

Laatste voorstellingen Kiek Oet

Een bijzondere periode in de afgelopen periode. We hebben Kiek Oet helaas niet zo vaak mogen spelen als dat we wilden. Gelukkig komen er nog vier voorstellingen aan, in Oldenzaal, Goor en Hengelo. Zo kunnen we deze voorstelling in ieder geval goed afsluiten. Bekijk de agenda voor meer informatie over deze voorstellingen.