Wie zijn wij?

Revuegezelschap Gewoon Aans! bestaat uit 6 leden.
Lees hieronder wie wij zijn.

Louise Raamsteeboers – Vöcker

Gewoon aans! - LOUISE RAAMSTEEBOERS - VÖCKER

Al meer dan twintig jaar heeft Louise met veel liefde toneel gespeeld.
Na het stoppen van revuegezelschap Boer’n leu, heeft ze samen met Gerrit Versteeg gemeend om iets nieuws op de planken te zetten. Louise begon te schrijven en kreeg de smaak te pakken. Door ook teksten te maken op bestaande muziek was er geen weg terug meer. Dialect, zang, enthousiasme en passie waren de ingrediënten voor de voorstelling: “VerrasSing”. en met “Volk!” zijn deze nog extra uitgediept. Louise hoopt, samen met haar medespelers, op gezellige avonden die voor iedereen Gewoon Aans is.


Gerrit Versteeg

Gewoon aans! - GERRIT VERSTEEG

Na 36 succesvolle jaren Boer’nleu was het stoppen voor Gerrit geen verrassing.

Blij verrast was hij dat Louise de pen oppakte en er een nieuwe “doorstart”gemaakt kon worden. Prachtig vindt hij het dat het dialect op deze manier levend wordt gehouden.

Immers is zijn opvatting: “ ’t Blif alleen mer  behoal’n , ai’j ’t blieft proat’n en nig deurdai’j d’r oawer blieft proat ‘n dat ’t behoal’n mut bliem’n.


Rinus Meulman

Gewoon aans! - RINUS MEULMAN

In Herike-Elsen, een buurtschap in Markelo, heeft Rinus al meer dan 20 jaar toneel gespeeld. Verschillende personages en leuke typetjes neerzetten vindt hij geweldig om te doen.
Bij Openluchttheater De Kosterskoele in Markelo speelt hij sinds 10 jaar mee. Het geeft natuurlijk een geweldig gevoel als je voor zoveel mensen mag spelen. Daarom hoefde Rinus ook niet lang na te denken toen hij gevraagd werd om mee te doen bij Gewoon Aans. Een prachtige kans en een mooie uitdaging om met deze nieuwe groep wat moois op de planken te zetten en de mensen te vermaken.


Frank de Wit

Gewoon aans! - FRANK DE WIT

Na jarenlang voor “Hengevelds publiek” op te hebben getreden, werd ik gevraagd voor een rol in het nieuwe gezelschap Gewoon Aans.

Dit verraste mij enigszins, omdat het een totaal andere setting is dan de revue in Hengevelde.

Lang hoefde ik er echter niet over na te denken. Want na het schrijven van columns, het spelen bij gala-avonden en een vleugje radio maken is het tijd voor een nieuwe uitdaging!


Marjon Stokkers

Gewoon aans! - MARJON STOKKERS

Muziek maken is een grote passie van mij. Zo zing ik van kleins af aan, speel ik gitaar en treed ik wel eens op bij verschillende gelegenheden. Daarnaast dans ik graag.

Met toneelspelen heb ik minder ervaring. Zo heb ik afgelopen zomer een lied gezongen in ‘De Jantjes’ van toneelvereniging De Vriendschap, maar heb ik nog niet eerder grotere rollen gespeeld. Ik vind het dan ook een ontzettend leuke en leerzame uitdaging om mee te spelen met Gewoon Aans!


Melanie Rouwenhorst

Gewoon aans! - MELANIE ROUWENHORST

En dan is het moment daar.. Je wordt gevraagd om deel te nemen aan een nieuw revue gezelschap.
Een prachtige kans, eentje welke ik met beide handen heb aangegrepen. Best spannend als je je bedenkt dat ik wel toneel ervaring heb, maar dan veelal voor bekend publiek in mijn thuishaven Bentelo.
Met mijn passie voor toneel/spel, hoop ik samen met alle andere acteurs het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen!